Werkplein Delft


Werkplein Delft biedt alle informatie aan over werk, opleidingen, re-integratie, loopbaancoaches, en HR vraagstukken aan op één plek. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw loopbaan de juiste richting te geven. Maar ook handige sollicitatietips, een cv opstellen en het schrijven van een motivatiebrief komen hier aan bod. De plek dus om uw carrière in de goede richting te krijgen!

Werkgelegenheid Delft

Delft ligt als middelgrote stad in het centrum van Zuid-Holland tussen Den Haag en Rotterdam in. Dit gebied is een belangrijk economische centrum in Nederland door de ligging van de Rotterdamse havens, de kassengebieden in het West- en Oostland en internationale organisaties en de Nederlandse regering in Den Haag. In de omgeving van Delft bevind zich hierdoor en diversiteit aan werkgelegenheid en opleidingen.

Maar ook in de Delft zelf is er werkgelegenheid in vele grote en kleine bedrijven, zorginstellingen, op de bedrijventerreinen, de winkels en de toeristische sector.

Studeren in Delft

Delft is ook een echte studentenstad. Hier bevinden zich onder andere de Technische Universiteit (TU) Delft en de Haagse Hogeschool Delft. Hier kun je allerlei opleidingen volgen, veelal technisch gerelateerd. 

Werkplein Delft is een product van Lionhead HR