Werkgevers Delft


Het aannemen van personeel, werken met freelancers of uitzendkrachten, ontslag aanvragen voor werknemers. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden waar u mee te maken heeft als werkgever. Een goede werkgever staat als basis aan het bedrijf en moet de werknemers vertrouwen geven. 

Vast personeel

Om personeel aan te nemen, tekenen u en uw nieuwe werknemer na de sollicitatieprocedure allebei een arbeidsovereenkomst. In dit contract staan alle afspraken beschreven die u samen met uw werknemer heeft gemaakt over bijvoorbeeld de werkuren, toeslagen en de hoogte van het loon. Vast personeel biedt de basis van uw bedrijf en garandeert bedrijfszekerheid.

Freelancers / Tijdelijke personeel

Als bepaalde werkgerelateerde opdrachten eens in de zoveel tijd voorkomt, of voor bepaalde periode, kan een freelancer / zzp'er ingeschakelt worden. Het aantal freelancers is de afgelopen jaren enorm gestegen in Nederland. Dit komt doordat werknemers hun vaste baan verloren, geen positief zicht hebben op een nieuwe baan en vervolgens kiezen om voor zichzelf te beginnen als zzp'er. Dit brengt allerlei voordelen met zich mee. U kunt bij meer opdrachten een freelancer inschakelen, en in rustigere periodes dalen uw personele kosten.

Werkplein Delft is een onderdeel van Lionhead HR

Lionhead HR brengt de human resource markt in Nederland via verschillende platformen transparant in beeld. Door verschillende webapplicaties worden de aangesloten partners voor u eenvoudig in beeld gebracht en voorzien van handige tips en vakinhoudelijke informatie.

Naast dat u zelfstandig gebruik kunt maken van het platform kunnen wij maatwerk HR trajecten voor u uitwerken en neerzetten.